Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2013 JoomlaWorks Ltd.

  • Zal er 's nachts of op zondag gewerkt worden?

In principe wordt er niet 's nachts of op zondag gewerkt, maar in uitzonderlijke gevallen kan dit toch gebeuren. Zondag- of nachtwerk kan soms noodzakelijk zijn om te vermijden dat het openbaar vervoer, omwille van veiligheidsredenen, overdag buiten dienst moet treden. 's Nachts zijn er ook minder reizigers, voetgangers, fietsers en automobilisten op pad die hinder zouden kunnen ondervinden. We proberen zeker om zondag- of nachtwerk ook tijdig aan te kondigen.

  • Is er een staat van bevinding opgemaakt van mijn woning?

Het is gebruikelijk dat bij ingrijpende bouwwerken voorzorgsmaatregelen worden getroffen voor de buurtbewoners. Eén daarvan is het uittekenen van een perimeter rondom de bouwplek. Elk huis, appartement, kantoorgebouw en handelspand binnen die cirkel zal preventief worden beschreven door experten, in een zogenaamde ‘staat van bevinding'. Dit is een document met foto's en een woordelijke beschrijving van een pand. Wanneer er schade optreedt gedurende de werkzaamheden, kan op deze manier nagegaan worden of deze veroorzaakt is door de werkzaamheden. Bewoners hoeven daar zelf geen initiatief toe te nemen. Wie in aanmerking komt voor een dergelijke staat van bevinding, wordt vanuit het project gecontacteerd.

  • Waar kan ik mijn auto parkeren aan het station en hoeveel kost mij dat?

 Er zijn drie plaatsen waar je je auto kan parkeren aan het station:

1. Langs de Postzegelbrug. Deze is bereikbaar via de stationsrotonde en de Stationsstraat of via de Postzegellaan

2. op een van de twee vervangparkings aan de Arsenaalzijde (achterkant) van het station. 

Ter plaatse kan je een dagticket kopen voor €4 of een weekticket van €12. Een abonnement trein+parking kan je kopen in de lokettenhal van het station. Meer info vind je opd e webiste van de nmbs.

Meer info over Minder Hinder

Net gebeurd

Nu bezig

Binnenkort

Bekijk alle werkzaamheden.

Copyright © 2013 Mechelen in beweging.    Login Klankbordgroep / PersWebdesign door WebMamba.